att försöka tillfriskna

verkligen inte det lättaste. Vissa dagar känner jag mig så långt fram på vägen men vissa dagar så är jag hundra steg tillbaka igen. Som idag, idag är jag tusen steg tillbaka. Har kräkts 5 gånger, tränat 2 gånger och ska snart ut och röra på mig igen. Hundratals tankar i mitt huvud idag och inte ens en utav dom är positiv. Har inte fått behålla något idag, inte ens dryck så huvudvärken och suget i magen är extremt. Kanske har det något att göra med morgondagen, jag vet inte.. Känner mig deppig, arg och irreterad idag. På allt och alla.

Imorgon kickar allt gång på riktigt, jag kan inte backa nu. Kan inte dra mig undan för att jag inte vill, kan inte gömma mig eller skjuta fram problemet för imorgon börjar det. Lunchgrupp tre dagar irad sen blir det beslut om vilken dagvård jag kommer få så inom en snar framtid kommer jag att gå på dagvård på SCÄ. Och nu var vi här igen, dubbelmoralen.. Jag vet inte vad jag känner inför det? En dag i taget nu bara.

Vill verkligen kunna träna på ett hälsosamt sätt men denna jävla sjukdom låter mig inte. Spy innan träning, träna tills du mår illa och känner dig yr, sen spy igen. Ät något hälsosamt, sen spy igen. Onda jävla cirkel.
 
träning i alla former, ätstörd | |
Upp