Steg ett i rätt riktning?

Okej steg ett är alltså taget. Igår köpte jag gymkort på friskis och svettis och körde även mitt första gympass på denna "resa". Var på gymmet i 1,5 timme så kände mig nöjd när jag gick där ifrån. Köpte en sallad efteråt för att jag tänkte att det ändå är något jag kunde äta utan att monstret skulle "straffa" mig. Men väl hemma när jag ätit upp min sallad så tog det 5 minuter innan jag stod hukandes framför toan och i stort sätt allt jag ätit var ute igen. Varför? Jag vet att det kommer ta ett tag innan både kropp och själ lär sig detta men jag önskar bara det kunde gå fort. Men jag har accepterat att det kommer ta tid, för det kommer det.

Även idag var jag iväg och gymmade, lite lugnare idag men en timme vart det. Någon timme efter träningen tog jag en wrap på mcdonalds, fick även ett sockerfall så svängde förbi konsum och köpte godis. Och väl hemma kan ni ju gissa vad som hände?
 
Och mitt i allt det här tvekar jag fortfarande på om jag ska fylla i mitt "mat-kräkas-laxera-ångest-schema" i vad som är sant eller om jag ska undanhålla alla dessa gånger om dagen jag kräks.
träning i alla former | |
Upp