bättre tankar kommer sakta

Helg med mycket känslor, mesta av de känslorna har varit positiva. Lördagen var en "kräkfri" dag, eller ska vi verkligen kalla dom så? Jag tycker det låter så illa att säga kräkas, vet inte varför. Vi kallar det bara en "fri" dag helt enkelt. Alltså en fri dag, och en fri dag är alltid en bra dag.  Vi käkade middag alldeles för länge så vi missade melodifestivalen, sen spelade vi spel, käkade chips, drack hemmagjorda drinkar och pratade.

Denna dagen har varit lite mer svackig. Det har alltså inte varit en "fri" dag utan en sån dag då jag har stirrat ner i toaletten alldeles för många gånger. Jag får en sådan himla huvudvärk och svidande känsla i magen efteråt, men trotts det tog jag 3 tabletter för att laxera mig själv. Där känner jag alltid ånger. När jag kräks har jag fortfarande känslan att jag är "stolt", iallafall just då för stunden. Men så fort jag laxerar mig ångrar jag mig så fort jag ens påbörjat det för att jag vet att det inte gör någon som helst jävla skillnad. Det förstör mig och mitt tänkande men enda gör jag det. Varför gör jag det? Varför gör vi det? Det är så mycket blandade känslor i det här så jag blir helt tom när jag tänker på det. 

Imorgon är iallafall en ny vecka och framförallt en ny dag. Alla dagar är olika, vissa är jag awesome och klarar av det jag vill klara av medan jag andra dagar bara äter non stop för att sedan på alla möjliga sätt göra mig av med allt det där jag stoppade i mig. Så ja, imorgon hoppas vi på en bra dag och jag har förutsättningarna för att det ska bli det. Vet ni varför? Jag ska nämligen köpa mitt ett gymkort imorgon. Alltså steg ett till ett hälsosammare liv. Och självklart är mitt mål i det hela att med träningen börja äta igen, som en normal. Jag måste göra någon form av kostplan för några månader framöver så jag kommer igång för alltså nej, jag orkar inte mer av detta. Alltså av mat, jag orkar inte att mitt liv styrs av mat, tankar kring mat, hur jag ska göra mig av med mat osv osv osv.

Hur är det man säger...  Jo . "Do something today that your future self will thank you for"
 
ätstörd | |
Upp