friday , im in love

Det är fredag igen mina vänner och jag mår toppen, för denna dag ska bli amazing.

Dagens plans? Jag ska alldeles strax ta mig mot bussen som kommer att ta mig in till NT där jag ska träffa min psykolog klockan 10. Efter det får vi se om det blir en snabblunch med mamsi eller om jag åker hem direkt, beror på vad klockan blir. För klockan 3 ska jag börja traska mot Angelica. Eftersom det inte vart någon träning idag så är planen att ta en powerwalk dit så jag får lite träning och därmed kanske kan smälta bort lite av ångesten för all mat som ska ätas ikväll. Så klockan 3 ska jag vara hos angelica och klockan 17 går bussen mot stockholm så vi har någon timme på oss att "piffa till oss".

Hur ser kvällen ut? Jo, en lång, god och förhoppningsvis ångestfri middag i Stockholm tillsammans med 3 av mina favoriter. Därefter delar vi upp oss eftersom två ska iväg och jobba imorgon, men jag och angelica är lediga så vi ska göra sthlm osäkert. Mycket dans, mycket drinkar och mycket skratt.

Nu måste jag verkligen gå mot bussen.. Vi hörs lite senare!
 
 
festligheter | | Kommentera |

breakfast for two

min onsdag startade så här. Våfflor, färska frallor, massa frukt och gott kaffe med en utav mina bästa vänner. En bra start på dagen och en frukost som jag även behöll, varenda del av det. Frukost är faktiskt det målet på dagen jag gillar mest, och oftast det målet jag även väljer att "behålla" . Så pluspoäng till mig idag för drömfrukosten.
 
 
 
ätbart | | Kommentera |

Steg ett i rätt riktning?

Okej steg ett är alltså taget. Igår köpte jag gymkort på friskis och svettis och körde även mitt första gympass på denna "resa". Var på gymmet i 1,5 timme så kände mig nöjd när jag gick där ifrån. Köpte en sallad efteråt för att jag tänkte att det ändå är något jag kunde äta utan att monstret skulle "straffa" mig. Men väl hemma när jag ätit upp min sallad så tog det 5 minuter innan jag stod hukandes framför toan och i stort sätt allt jag ätit var ute igen. Varför? Jag vet att det kommer ta ett tag innan både kropp och själ lär sig detta men jag önskar bara det kunde gå fort. Men jag har accepterat att det kommer ta tid, för det kommer det.

Även idag var jag iväg och gymmade, lite lugnare idag men en timme vart det. Någon timme efter träningen tog jag en wrap på mcdonalds, fick även ett sockerfall så svängde förbi konsum och köpte godis. Och väl hemma kan ni ju gissa vad som hände?
 
Och mitt i allt det här tvekar jag fortfarande på om jag ska fylla i mitt "mat-kräkas-laxera-ångest-schema" i vad som är sant eller om jag ska undanhålla alla dessa gånger om dagen jag kräks.
träning i alla former | | Kommentera |
Upp