vård inom kort

 
Jaha. En händelserik helg med båda positiva och negativa händelser.

Mötet i fredags slutade med att vi båda kom fram till att jag behöver ganska mycket hjälp. Min ätstörning är mer illa än vad jag själv har trott och vad jag själv kan se. Men min kurator kom fram till att jag inte klarar av att vänta tills i mitten av sommaren för att få börja på vården utan att det i stort sätt behövs direkt.

Hur känns det här då? Det är mycket känslor bakom allt detta men samtidigt kan jag inte låta bli att känna mest lättnad över att allt är på väg någonstans. Jag känner mig tagen på allvar och för första gånger är jag verkligen villig att ta steget in i det okända och lämna över en del av min kontroll till dessa människor.

Nästa vecka ons-tors-fre är vi en liten grupp på fem personer som ska gå ut och i Stockholm och äta lunch tillsammans med en psykolog och en sjukgymnast. Efter det ska vi ha gruppsamtal om hur dessa måltider gått och sedan efter dessa tre gånger kommer dom att bestämma vilken vård som passar mig bäst.. Vi får se hur detta går men det känns som de bara kan bli bättre nu.


Var även på Scä igår men denna gång för en föreläsning om maten. Som vanligt finner jag det ganska ointressant när en okänd människa ska stå och tala om för mig hur mycket och vad jag ska äta, så jag somnade till. Men fick iallafall spendera dagen i huvudstaden tillsammans med mamma, vilket var mysigt och väldbehövligt.
SCÄ | |
Upp