dålig jävla dag

Duktig på att le, på att skratta och på att låtsas. Låtsas att jag inte har ont, men det har jag. Utanpå och innuti. Idag har jag haft extra ont men det har inte hindrat mig från att göra det jag är bäst på vilket har resulterat att jag nu har ännu ondare och att kvällen har blivit extra jobbig och ångestladdad.

Blir den andra delen av mig i dessa stunder och jag är inser då att jag är rädd för så himla mycket. Är rädd för andra människor, rädd för att dom ska komma nära, rädd för att dom ska försvinna, rädd för att dom ska se och rädd för att dom inte ska vilja se. Finns ingen som helst mitten på detta utan det är alltid någonting som väger för tungt. Varför kan jag inte bara få vara på mitten av det? Jag ber inte om att få vara på topp, bara på mitten.

Är arg, ledsen, rädd, besviken, tjock, fylld med ångest, panikslagen och alldeles, alldeles vilsen ikväll. Vill utaggera men vet att det aldrig funkat förut, men jag vet att det inte heller funka att hålla allt för mig själv så återigen står jag här med min jävla dubbelmoral.
 

Har kräkts så mycket idag att jag knappt kan öppna munnen, har gråtit och varit arg flera timmar och bara försökt på något sätt tänka klart men jag kan inte. Alla dessa tankar har ihjäl mig inuti och denna jävla spegelbild har ihjäl mig utifrån. Jag är halv ikväll, en kväll med motvind.
 
ätstörd | | Kommentera |

sjuk och sjuk

Har haft så ont i halsen i en vecka i streck nu att jag knappt kan öppna munnen. Först vet jag att det berodde på kräkningarna, men det hindrade inte mig från att inte kräkas så trotts smärtan har jag fortsätt och det senaste dagarna har jag verkligen inte kunnat kräkas för att det gör så fruktansvärt ont. Sen att jag fått en dunderförkylning, feber och hosta på det är ju bara lite plus i kanten. Verkligen.

Mina ögon har även varit skeva hela helgen och jag har inte kunnat få upp dom på morgonen för att dom "varat ihop". Men nu tycker jag iallafall att denna förkylningen kan ta sitt pick och pack så jag får vara någorlunda frisk iallafall för just nu går jag bara runt och hostar och snorar konstant vilket inte är topp tio på mysfaktorn.

Ikväll ska jag träffa någon som får mig väldigt glad, ska även försöka trotsa förkylningen lite och ta en promenad i detta awesoma väder.
 
vi ler | | Kommentera |

love the turtleneck

för en månad sedan hade det varit ett stort nej men nu är jag verkligen tokkär i dom. Så på mindre än en vecka har jag faktistk fått med mig två turtleneck hem, riktigt snygga om jag får säga mitt. Vad är eran åsikt om dessa tröjor?
shopping makes me smile | | Kommentera |
Upp